سردار باقر زاده! گمشده های والفجرمقدماتی دزفول را برگردانید
یک درخواست از سردارباقرزاده فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح
سردار باقر زاده! گمشده های والفجرمقدماتی دزفول را برگردانید
یک درخواست از سردارباقرزاده فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح
حضور محترم سردار باقرزاده فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح
با سلام و دعای خیر
ضمن عرض سپاس و خداقوت به خاطر تلاش های مکرر و بدون وقفه حضرتعالی در دهه های اخیر در خصوص کشف و شناسایی پیکر شهدای جاویدالاثر سال های حماسه و ایثار ، به عنوان یک پژوهشگر و فعال عرصه دفاع مقدس که سال هاست در این مسیر قدم برداشته و قلم زده است، باید به عرض برسانم که مدت هاست ابهامات مختلفی در خصوص مسئله جستجوی مفقودین در ذهن نگارنده هست که مطرح کردنش در این مجال نه می گنجد و نه به صلاح است و ان شالله بماند اگر توفیق دیدار حضوری فراهم گردید.
اما مدت زیادی است که ابهام بزرگی در خصوص شهدای شهرستان دزفول در عملیات والفجرمقدماتی ذهن حقیر را درگیر کرده است که امیدوارم مطرح کردن آن با حضرتعالی سبب خیر شود.
جناب آقای سردار باقرزاده
در بهمن ماه ۱۳۶۱ شهرستان دزفول در عملیات والفجرمقدماتی تعداد ۹۳ تن از فرزندان غیورش را تقدیم اسلام و انقلاب می کند که پس از پایان عملیات، فقط پیکر ۳۲ شهید به شهر و دیارشان بر می گردد و پیکر ۶۱ شهید در منطقه عملیاتی و عموماً در خاک عراق باقی می ماند.
در فاصله بین سال های ۱۳۶۹ تا ۱۳۸۸ تعداد ۲۰ پیکر مطهر از این شهدا توسط گروه های تفحص شهدا کشف و به دزفول رجعت می کند و از سرنوشت پیکرهای ۴۱ شهید دیگر خبری نمی شود که نمی شود. در فاصله ی بین سال های ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۹ به مدت ۱۱ سال دیگر هیچ خبری از این گمشده های والفجر مقدماتی دزفول نیست و این مهم به ذهن می رسد که دیگر جستجوی منطقه عملیاتی والفجر مقدماتی به پایان رسیده و خانواده ها نباید منتظر بازگشت پیکر فرزندان جاویدالاثرشان باشند و این موضوع به صورت غیر رسمی از زبان برخی مطلعین امر نیز بیان می شود. اما از اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ خبرهای تازه ای به دزفول می رسد.
در فاصله ی سال های ۱۳۹۹ تا کنون ، به همت گروه های تفحص شهدا پیکر ۱۰ تن دیگر از این شهدای عزیز به دزفول رجعت می کند و امید تازه ای در دل ها جوانه می زند ؛ اما تقدیر ۳۱ شهید دیگر همچنان گمنامی است.
حال سوال و البته ابهام نگارنده این است که آیا شما بچه های دزفول را( از فرماندهان تا رزمندگان عادی ) برای پیدا کردن پیکرهای شهدا ، توی منطقه برده اید؟ یا فقط به اطلاعاتی که از فرماندهان لشکرهای دیگر گرفته اید، اکتفا کرده اید؟
آخر مظلومیت و حذف و در حاشیه قرار گرفتن لشکر ۷ولیعصر (عج) و تیپ دزفول و حذف بچه های دزفول در مستندها و فیلم های سینمایی صدا و سیما و بین راویان دفاع مقدس مناطق عملیاتی و سایر برنامه های مرتبط با دفاع مقدس این شبهه را ایجاد کرده است که شما بدون توجه به اطلاعات بچه های دزفول ، در حال تفحص هستید که امیدوارم چنین نباشد.
پاسخی که چندین سال پیش از لسان شما و از طریق برخی فرماندهان دزفول و با واسطه به حقیر رسیده، این است که ما تمام مناطق را جستجو کرده ایم. اگر چنین است پس چرا در فاصله سالهای ۹۹ تا کنون ۱۰ پیکر از بچه های دزفول پیدا شده است؟ پس یقیناً مناطق جستجو نشده ای از عملیات والفجر مقدماتی وجود داشته و دارد.
این مورد اول
و اما مورد دوم اینکه به این نکته هم توجه اساسی داشته باشید که بچه های دزفول عمدتا بچه های منظم و قانون مندی بوده اند و هیچ گاه پلاکشان را از خودشان جدا نکرده اند. پس احتمال اینکه این گمشده های ما پیدا و به عنوان شهید گمنام دفن شده باشند، بسیار احتمال پایینی است.( نه اینکه وجود نداشته باشد که نمونه هایی هم وجود داشته است )
حالا حرف اصلی نگارنده این است که حقیر رزمندگانی را می شناسم که محل دقیق شهادت همرزمانشان را در این عملیات می دانند و حافظه قوی و دقیقی هم دارند. چرا شما با واسطه یا بی واسطه سراغی از این عزیزان برای کار تفحص نگرفته اید؟
اگر شما این عزیزان را ببرید توی منطقه ، قطعا بسیاری از این گمشده ها را پیدا خواهید کرد. واقفم به وجود مشکلات و پیچیدگی های مختلف مثل اینکه شکل ظاهری مناطق به نسبت روزهای عملیات بسیار تغییر کرده است، اما یقیناً در تلفیق اطلاعات شما و دانسته های رزمندگان دزفول ، به نتایج خوبی خواهید رسید.
به عنوان نمونه به کروکی زیر که توسط یکی از رزمندگان گردان بلال دزفول برای من ارسال شده است ، توجه کنید:
محل شهادت برخی رزمندگان جاویدالاثر دزفول، در آن مشخص کرده است. خصوصاً محل شیاری ( شیار آسمانی ) که پیکر تعداد زیادی از شهدای دزفول در آن قرار دارد و ایشان برخی از این شهدای آن شیار را هنوز به یاد دارد ( شهدایی چون علیرضا پورانوری، سید حسن علوی ، مجید فتحی و . . . ) ، حتی حالتی که پیکرشان قرار گرفته است را نیز هنگام عقب نشینی در ذهن دارد.
دقت و ظرافت این کروکی آنجا ثابت می شود که شما این کروکی را با کروکی محل کشف پیکر شهید لطیف شهی زاده و شهید غلامحسین خروسی ( که توسط نیروهای خودتان ترسیم شده است) مقایسه کنید. این دو شهید بهمن ماه ۱۳۹۹ شناسایی و اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ به دزفول رجعت کردند.
کروکی محل کشف پیکر شهیدان شهی زاده و خروس نژاد( ترسیم شده توسط گروه تفحص)
کروکی ارسالی این رزمنده دزفولی با کروکی محل کشف پیکر شهیدان خروس نژاد و شهی زاده تطابق دارد. کروکی محل کشف پیکرهای دو شهید مذکور، توسط گروه تفحص در « فرم شناسایی و انتقال شهید از منطقه عملیاتی» ترسیم شده است. به شاخص هایی مثل پاسگاه وهب ، جاده شنی و سایر شاخص ها دقت کنید. دقیقاً منطبق هستند.
حتی ایشان محل شهادت شهید عشیری را که چندماه پیش پیکر ایشان کشف و شناسایی گردید را نیز در کروکی ارسالی خود مشخص کرده است.
حالا سوال اینجاست با وجود چنین اشخاص وچنین اطلاعات دقیق و چنین کروکی هایی که رزمندگان دزفول از محل شهادت رفقایشان دارند، چرا این عزیزان را با خود همراه نمی کنید و از اطلاعات آنان برای کشف پیکر مطهر شهدای دزفول استفاده نمی کنید؟
پدر و مادر بسیاری از این عزیزان در انتظار رجعت فرزندشان آسمانی شدند و به آرزوی دنیایی شان نرسیدند. در صورتی که می شد با استفاده از اطلاعات این عزیزان، سالها پیش که مناطق کمتر دستخوش تغییر شده بود، شهدای جاویدالاثر دزفول را پیدا کرد و البته هنوز دیر نیست. به درخواست ما لبیک بگویید. ما برای پیگیری این مهم ، چندین بار از طرق مختلف با شما تماس گرفتیم، اما حتی یک بار هم موفق به گفتگو و ارتباط با شما نشدیم.
درخواست عاجزانه نگارنده این است که عزیزانی مثل این رزمنده ای که کروکی محل شهادت رفقایشان را می دانند و حتی پس از جنگ یک بار تا پاسگاه وهب هم رفته اند و محل ها را شناسایی کرده اند، با خود همراه کنید و امانتی های دزفول را که در خاک عراق مانده اند، به خانواده هایشان برگردانید.
جناب سردار باقرزاده!
فرصت اندک است. لطفا به این درخواست لبیک بگویید و از ۳۱ گمشده والفجر مقدماتی دزفول برایمان خبرهای خوش بیاورید که هنوز مادران برخی هاشان چشم به راهند.
البته ذکر این نکته نیز لازم است که این درخواست درخصوص بچه های والفجر مقدماتی است. در خصوص سایر مناطق نیز چنین افرادی از نیروهای دزفول را می شود پیدا کرد. دزفول هنوز چشم انتظار ۱۲۶ لاله ی گلگون کفن جاویدالاثر خویش است.
یاعلی
پانویس:
اسامی مقدس ۳۱ شهید جاویدالاثر عملیات والفجر مقدماتی دزفول
یاد ۴۱ شهید جاویدالاثر عملیات والفجر مقدماتی گرامیباد.
۱-عبدالعلی ملک ذاکر
۲-سلطانعلی مرادی پورفراش
۳-سید رحیم مرادی
۴-غلامرضا مانوری
۵-عبدالحمید گلچین نژاد
۶-عبدالرضا کوچک
۷-عبدالعظیم قدرتی
۸-ماشاالله قارم
۹-عبدالمجید فتحی
۱۰-جعفر عیدی کوتیانی
۱۱-سیدحسن علوی
۱۲-مسعود عزیزیان
۱۳-محمدباقر عابدینی
۱۴-علی ظهرابی کویخ
۱۵-محمدرضا زینل زاده
۱۶-نورعلی زاده گندم
۱۷-محمد روغن چراغی
۱۸-عبدالحسین رحیمی
۱۹-عبدالرضا دائم زاده
۲۰-عبدالرضا داوری
۲۱-عبدالحمید خیلا پور
۲۲-غلامرضا جهانی فر
۲۳-عبدالامیر پورملک
۲۴-علیرضا پورانوری
۲۵-عبدالمهدی پورلباف دزفولی
۲۶-صادق پشت یافته
۲۷-احمد بختیاری
۲۸-محمدحسین باغبان شومی کار
۲۹-سعید امیدیان
۳۰-خلیل امیدیان
۳۱- عبدالرضا ابوطالب زاده
سلام و عرض ادب
درخواست بجا و منطقی ست،و بسیار عالی
ان شاءالله هر چه زودتر عملی بشه و این شهدای عزیز با حضورشون،شهر رو نورانی و منور کنند
و چشم انتظاری خانواده های شهدا به پایان برسد
خبرهای خوبی در راه است ان شالله