مستند بانوی مقاومت
مستندی کوتاه در خصوص «مارعلی» شیرزن بسیجی دزفولی
«مارعلی» شیرزن بسیجی ، جهادگر خستگی ناپذیر و پیش قراول تمامی راهپیمایی ها ، خادم آستان متبرکه سبزقبا ، خادم بی بدیل نماز جمعه و عضو ثابت تمامی برنامه های مذهبی و هیات ها و مادر با صفا و مهربان شهید رحیم سوارسیم دارفانی را وداع گفت و به فرزند شهیدش پیوست.
این مادر شهید که خود نیز در دوران هشت سال دفاع مقدس یاریگر رزمندگان در پشت جبههها بود پس از ۳۸ سال فراق فرزند دیروز یکشنبه ۲۶ آذرماه سال ۱۴۰۲ همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) دار فانی را وداع گفت و به فرزند شهیدش پیوست.
مادر شهید رحیم سوارسیم می گفت: «رحیم پنج بار عازم جبهه شد اما وقتهایی که در خانه بود پا به پای من خادمی میکرد، اصلا بیکاری برای او معنا نداشت، چند روز که میماند میگفت: «ما باید برویم و جای برادران خستهمان را پر کنیم.
من هم بیکار نمینشستم، در تدارکات و بسیج بودم و ۷ صبح از خانه بیرون میزدم و ۷ عصر برمیگشتم، در پایگاه، لباسهای خونآلود و خاکآلود رزمندهها را میشستیم، پارگیها را روفو و حتی حبوبات پاک میکردیم، قند میشکستیم و کمکهای مردمی را برای اعزام بستهبندی میکردیم.
همه حتی خودم از این همه انرژی تعجب کرده بودند، خستگی کلمهای نبود که اصلا به کارم بیاید، با اینکه نهایت غذای خوب من و بچههایم نان و ماست بود و حتی بنیه قوی هم نداشتم.
خیلی روزها برای خدمت به برادرانمان در جبهه و خط مقدم وقت کم میآوردیم و دلم به همین ۷ صبح تا ۷ عصر رضا نمیداد، به خاطر همین یک روز با کیسههای برنج و حبوبات، روز دیگر با کارتونهای مواد شوینده و خیلی اوقات هم با چند دست پتو و لباس به خانه برمیگشتم که بقیه کار را با کمک رحیم آنجا انجام دهم اما لعنت بر دل سیاه شیطان، همسایهها با دیدن دستان پرم خیال باطل کردند که: پس بگو «مارعلی» این همه فعالیت میکند و سنگ بسیج را به سینه میزند و میرود و میآید چیزی به او میدهند!»
«مارعلی» امانتش را به خدا سپرد و خودش ۳۸ سال پس از آن روز بر زمین خدا و در راه خدا با لباس سبز بسیجیاش مشغول خدمت بود، پیرزن سن و سال داری که خم به ابرو نمیآورد و از آستان مقدس حضرت سبزقبا دزفول تا تک به تک مصلیها و پایگاههای بسیج و مردم محله از مهربانیها و عظمت روحش خوشههای صبر چیدند، حالا در آستانه سالروز شهادت فرزندش به او ملحق شد.
بسیجی شهید رحیم سوارسیم در سوم شهریور سال ۱۳۴۵ در شهرستان دزفول دیده به جهان گشود و در دوران جوانی در کنار دیگر رزمندگان دزفولی بهعنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. پس از حضور در جبهه در روز بیستوهفتم بهمنماه سال ۱۳۶۴ در جزیره مجنون عراق بر اثر اصابت ترکش خمپاره به سر و پا به فیض شهادت نائل آمد و در سن ۱۹ سالگی پیکر پاک و مطهرش در گلزار شهدای بهشت علی دزفول آرام گرفت.
مستند کوتاه «بانوی مقاومت» کاری است از بچه های مسجد صاحب الزمان جنوبی که توسط آقای مجتبی سلامتی زارع کارگردانی و تولید شده است.
این مستند کوتاه تقدیم به شما
روحش شاد و با فرزندشهیدش محشور باد ان شالله